Gulvlægger til lægning af gulv af enhver slags

Har I brug for en professionel gulvlægger? Hos Svendsens MultiService tilbyder Martin Svendsen lægning af gulv af enhver slags.

Jeg er udlært gulvlægger og har 13 års erfaring med montering af gulve. Jeg har kunder i blandt andet Grindsted, Varde, Billund og mange andre steder

Jeg tilbyder alt fra vinyl og tæpper til trægulve

Jeg tilbyder lægning af gulv såsom:

  • Vinyl
  • Tæpper
  • Trægulv
  • Linoleum
  • Opretning og fuldspartling af betongulve
  • Andre opgaver for en gulvlægger.​

Jeg tilbyder lægning af gulve af enhver slags. Jeg kan også formidle kontakt til en gulvsliber, men ofte kan det bedre betale sig med et nyt gulv, da gulve er billige. Jeg kommer også gerne med råd og vejledning om jeres kommende nye gulv.

Jeg tager jer med på råd både før og under hele arbejdsprocessen.​

Jeg har sans for detaljer, og jeg er rådgivende og vejledende under hele forløbet. Samtidig overholder jeg altid mine aftaler. 

Det er i det hele taget vigtigt for mig at have et godt forhold til mine kunder. Din tilfredshed er vigtig for mig som gulvlægger, og derfor skal slutresultatet leve op til alle dine behov og forventninger.

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale gulvlægger

Du er meget velkommen til at få mere information om priser og de mange muligheder, og jeg kommer gerne ud for at måle op. Herefter kan jeg sendte et uforpligtende tilbud på gulvlægning.

Du kan kontakte din lokale gulvlægger på telefon: 60 22 07 76 for at aftale det videre forløb. Eller du kan skrive til e-mail: svendsenfreelance@gmail.com.​

Uforpligtende tilbud?

 
 
 
Vedhæft evt. et billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Svendsens MultiService​

CVR: 38002945

Kontakt​