Badeværelse i microcement er en populær løsning​

​Drømmer du om at få et nyt badeværelse, som er nemt at rengøre? Så bør du overveje at få lavet et badeværelse i microcement. Lige her hos Svendsens MultiService kan du få professionel hjælp til renovering af badeværelset. Jeg har desuden stor erfaring med microbeton og kan derfor løse mange opgaver med dette materiale. Mine kunder kommer primært fra Grinsted, Varde og Billund, men jeg servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Hvis du ikke har hørt om microcement før, så er det altså på tide. Dette materiale er en hel ny verden for dig, som kan anvendes mange forskellige steder. Det egner sig især godt til vådrum, hvor det både kan bruges på gulv, vægge og i badekar. At få lavet et badeværelse i microcement er en populær løsning, idet materialet er nemt at rengøre og efterlader helt glatte overflader uden fuger.

Jeg har stor erfaring med at lave badeværelse i microcement

Jeg er en professionel handyman med stor erfaring inden for blandt andet microcement. Derfor kan jeg varetage mange forskellige opgaver, hvor dette materiale er inkluderet. 

Uanset om du mangler hjælp til en større eller mindre opgave, så kan du med andre ord med fordel kontakte mig for kompetent hjælp.

​​Jeg går meget op i at gøre alle mine kunder glade og tilfredse. Dette sikrer jeg blandt andet ved altid at levere veludførte løsninger af høj kvalitet, men til fornuftige priser. Jeg overholder naturligvis altid alle mine aftaler, og jeg forlader aldrig en opgave, før du er helt tilfreds med resultatet.

Kontakt mig for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad jeg kan tilbyde inden for badeværelse i microcement, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med professionel hjælp og kompetent rådgivning.

Du kan kontakte mig på telefon: 60 22 07 76 eller på mail: svendsenfreelance@gmail.com, så vender jeg straks tilbage med flere informationer og et godt tilbud til dig.

Uforpligtende tilbud?

 
 
 
Vedhæft evt. et billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Svendsens MultiService​

CVR: 38002945

Kontakt​