Microcement har jeg stor erfaring med

​Drømmer du om at få en fuge- og vedligeholdelsesfri overflade? Så kan du med fordel læse mere om de anvendelige produkter microcement og microbeton. Hos Svendsens MultiService varetages mange forskellige opgaver, som indebærer arbejde med microcement. Jeg står primært til rådighed hos kunder i og omkring Grindsted, Billund og Varde, men kommer også gerne i de omkringliggende byer.

Microcement er et nyt tiltag i branchen, som kan bruges til at skabe fugefrie- og vedligeholdelsesfrie overflader. Materialet kan bruges både som udendørs og indendørs belægning, idet det er meget robust og kan modstå alle danske vejrforhold. Som vaskeægte handyman, står jeg klar til at hjælpe med alle opgaver med microcement.

Anvend microcement mange forskellige steder

Du kan anvende microcement mange forskellige steder i boligen – både som microcement gulv på badeværelser, på vægge eller som microcement bordplade. Materialet skaber helt glatte overflader, som er nemt at rengøre, hvorfor det er fordelagtigt at anvende til flere forskellige ting. På dette område har jeg stor erfaring, og derfor kan du trygt vælge mig som din næste samarbejdspartner. Sammenlignet med andre tømrere i branchen er mine priser lavere.

​​

​Til trods for de lave priser, går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, jeg udfører. Hos mig kan du forvente holdbare resultater hver gang.

Hvad er microcement?

Microcement er et mindre lag af cement, som stort set kan tilføjes på alle overflader. Microcement bliver oftest bugt til et microcement gulv eller microcement bordplade. Microcement kan også benyttes udendørs. Microcement findes i flere farver.

Kontakt mig for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, microcement bordplade, microcement vægge, beton gulv eller andet inden for microcement, så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag.

Jeg kan kontaktes på telefon 60 22 07 76, mail svendsenfreelance@gmail.com eller via kontaktformularen nedenfor. Dernæst vender jeg tilbage snarest muligt. 

Uforpligtende tilbud?

 
 
 
Vedhæft evt. et billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Svendsens MultiService​

CVR: 38002945

Kontakt​